kerko

Hyrja për Antarët

Rreth kompleksit "Fishta"

Firma Fishta sh.p.k Shkoder eshte krijuar si person juridik me vendim gjykate dhe me
vendim QKR qe ne vitin 1991,me aktivitet tregtar duke bere keto investime me financimet e saj.

1.  Ne tetor 2002 eshte filluar ndertimi i nje kompleksi banimi dhe sherbimi me 10 kate ne
lagjen Kongresi i Permetit ne Shkoder duke u vene ne sherbim ne dhjetor 2003,me sip ndertimi 4207m2.

2.  Ne shkurt 2003 eshte filluar kompleksi ndertimit ne rrugen Vasil Shanto po ne qytetin e Shkodres
me sip ndertimi 5288m2 dhe vene ne sherbim ne dhjetor 2004,8 kate banimi dhe 2 kate sherbimesh.

3.  Ne tetor 2004 ka filluar kompleksi turistik ne plazhin e Velipojes,perbere nga 6 godina me nga 5 kate,
parking,njesi tregtare dhe 4 kate banim,me sip te pergjithshme ndertimi 3600m2.
Ky kompleks eshte vene ne sherbim ne qershor 2006.

4.  Me 1 tetor 2008 ka filluar ndertimi i kompleksit te madh te banimit prane shkolles Oso Kuka
 po ne Shkoder i perbere nga 4 ndertesa me nga 10 kate,8 kate banimi,parking dhe njesi sherbimesh,
 me sip te pergjithshme ndertimi 26055m2. Dy nga godinat jane vene ne sherbim te banoreve,
 2 godinat e tjera jane ne ndertim dhe kane arritur ne katin e 4 te banimit. Puna vazhdon.

5.  Ne shkurt te vitit 2011 ka rifilluar puna per ndertimin e godinave te tjera ne plazhin e Velipoje
vazhdimsi e projektit paraardhes,ato ndodhen ne katin 3 te ndertimit dhe puna vazhdon.

Per cdo interesim per prenotime keni ne dispozicion:

Telefoni: 0355 4 2250237
Faks: 003554250238

Mob:
00355682026342,
00355682023244,
00355682026341,

Adresa e-mail:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Faqe Interneti: www.saitfishta.com